Archive for november, 2006

Thijmen lacht

vrijdag, november 17th, 2006

Esther heeft vandaag een foto gemaakt van Thijmen die het erg naar z’n zin heeft en de hele tijd ligt te grijnzen en te lachen.

Thijmen lacht

Een af-oor

woensdag, november 15th, 2006

Thijmen's af-oor
Sinds gisteren is het bijoortje van Thijmen verwijderd in het IJssellandziekenhuis. We hadden een afspraak om het e.e.a. te bespreken met de plastisch chirurg en één van de opties was om eventueel ter plaatse het bijoortje af te binden en dan af te knippen zonder verdoving! Hoppetaa…

Thijmen lag lekker te slapen in zijn maxi-cosi en moest even flink huilen van het afbinden, maar zakte weer weg in diepe slaap. Vervolgens werd het bijoortje afgeknipt, daarvan moest hij ook flink huilen om vervolgens weer af te zakken in diepe slaap. Het touwtje zit er nog steeds omheen, maar dat lost dan t.z.t. vanzelf op. Voor de rest zitten er nog twee kleine bobbeltjes bij z’n oor, maar dat schijnt dan kraakbeenvorming te zijn welke niet zomaar weggehaald kan worden. Dit zou dan operatief verwijderd moeten worden en dan moet Thijmen onder narcose, en daar zijn we momenteel niet gecharmeerd van.

Maar het voornaamste is dat die grote bijoor nu weg is.