Archive for februari, 2007

Eerste fruithapje

zondag, februari 11th, 2007

Thijmen z'n eerste fruithapje-hapje... 

Thijmen heeft vandaag z’n eerste hapjes met fruithapje op! We zaten met alle fototoestellen en filmcamera’s gereed om diverse grimassen vast te leggen, maar hij zat er heerlijk van te smikkelen.

Is dit Thijmen of pappa?

woensdag, februari 7th, 2007
Pappa Robbie

Vandaag derde prik

maandag, februari 5th, 2007

Vanochtend moett Thijmen naar het consultatiebureau voor z’n derde prik (en voorlopig laatste, de eerstvolgende keer dat er geprikt gaat worden is bij 11 maanden) aangezien hij de op de vorige prikken voorbeeldig goed gereageerd heeft (lees: niet ziek is geworden) hebben we voorzichtig er vertrouwen in dat het nu ook goed zal gaan.

Wordt vervolgd.

Update: Nou, dat zul je dus altijd zien, Thijmen heeft behoorlijk veel last gehad vand deze prik. Zijn beentje mocht je gewoon niet aanraken, want hij zette een enorme keel op! Hij lag bij Esther in d’r armen en was alleen maar aan het huilen. Esther vertelde dat Thijmen tijdens het huilen haar aankeek alsof hij wou zeggen: Doe nou iets, ik heb PIJN!

Gelukkig was het ’s avonds alweer een heel stuk minder. Hij heeft als een blok geslapen.

Even een paar fotootjes

zaterdag, februari 3rd, 2007

De laatste tijd hebben we wel wat foto’s gemaakt, maar nog géén kans gezien ze van de camera af te halen en een paar te publiceren. Bij deze…

img_5516.jpgimg_5521.jpgimg_5524.jpgimg_5535.jpgimg_5545.jpg