Archive for the ‘lacht’ Category

Naar school

maandag, augustus 16th, 2010

Meike zit nu in groep 3, vroeger was dat klas 1, en gaat leren lezen, schrijven, aardrijkskunde, geschiedenis etc. ze kan in ieder geval niet wachten om al die kennis tot zich te nemen.

Meike naar school

Pappa is vrij vandaag!

vrijdag, april 7th, 2006

En Meike speelt lief met d’r Dora-rugzakje.

Mooie helm voor op de brommer

zaterdag, maart 18th, 2006

Meike is er ook erg blij mee!

Hanekam

zaterdag, februari 18th, 2006

Meike laat haar meest foto-energieke ‘pose’ zien…

Meike met een hanekam

eb-be

woensdag, juli 28th, 2004

Meike praat al sinds een week of drie baby. Voornamelijk “eb-be”, “dúh”, “rrrrrrrruuh” en “whaiajaajaja” heeft momenteel haar voorkeur. Ik (papa) heb ook ’t vermoeden dat “eb-be” aangeleerd is, aangezien ze vaak met mamma en oma gaat winkelen. Het lijkt mij te veel op ‘heb-be, heb-be’.

Meike zit in haar ledikant

En Meike kan al heel goed ‘op zich zelf’-zitten, d.w.z. zonder dat we haar hoeven te ondersteunen. Natuurlijk wel alert blijven wanneer ze voorover of achterover dreigt te kukkelen.

Meike d’r kinderstoel

maandag, mei 31st, 2004

Ze heeft ‘m hoor! Een eigen “Geuther“-kinderstoel type Lomax, vandaag gekocht met 50%(!) korting bij Prenatal!

Meike in de kinderstoel

Meike d’r moeder en Meike

zondag, mei 16th, 2004

Meike met mama op de foto

Meike met mama op de foto

Meike lacht hardop

maandag, april 19th, 2004

Meike heeft afgelopen zaterdag voor het eerst hardop gelachen. Ze lachte al heel wat af, maar dat waren geluidloze lachjes. Fanatastisch geluid om te horen. Sindsdien zijn we hard bezig met gek doen, om maar weer dat geschater te horen. Tot nu toe zonder resultaat. Alleen wat enthousiaste gilletjes een kreetjes, maar die konden we al.

Buikschuiver

vrijdag, maart 26th, 2004

Volgens de kinderarts van het consultatiebureau kan Meike goed op d’r buik liggen. Ze was er zo moe van dat ze vrijwel direct nadat ik haar in bed had gelegd in slaap viel.

Meike op de grond aan het kruipen

Buikschuiver-tip:

Voor alle ouders! Nooit je baby op zijn of haar buik leggen als ze net gegeten hebben 😉

Esther eerste dag werken

maandag, maart 1st, 2004

Het is dan zover. Eerste dag werken. Na 8 weken intensief bezig te zijn geweest met knuffelen, kroelen, brabbelen, spelen, luiers verschonen, wandelen, troosten, lachen, foto’s maken en “ughuuh-en”.

Meike op de bank

Meike zou dan naar een oppas moeten, maar zij mailde ons dat haar jongste zoon de waterpokken heeft gekregen. Dus da’s linke soep voor baby’s. We willen Wesley dan ook beterschap wensen en hopen dat hij er maar snel vanaf is.

Dus moesten we uitkijken naar alternatieve oppassers. En gelukkig hoefde we niet lang te zoeken. Oma Ineke was gelukkig vrij vandaag en Meike kon dus bij haar d’r broek volpoepen. En dat heeft ze dan ook echt gedaan! Haar rompertje zat zelfs onder de poep! 🙂
Ze hebben samen een hele leuke dag gehad. Oma heeft zeker drie uur (!) met haar gewandeld. We vermoeden zelfs dat oma net zolang heeft gewandeld totdat ze een bekende is tegengekomen om te kunnen pronken met één van haar kleindochters. Ze zijn zelfs even bij Esther op d’r werk geweest. Dat was natuurlijk een hartstikke leuke opsteker voor Esther. Heeft ze toch nog haar meissie gezien overdag.

Morgen is het mijn beurt. Ik werk dan thuis en pas op Meike.