Archive for the ‘d’r oma’ Category

Jan Huigen in de ton…

zaterdag, mei 13th, 2006

Nee, Ilse liet hier géén boertje waardoor opa, Meike en Anouk omvielen, maar de ton die viel in duigen!

Esther eerste dag werken

maandag, maart 1st, 2004

Het is dan zover. Eerste dag werken. Na 8 weken intensief bezig te zijn geweest met knuffelen, kroelen, brabbelen, spelen, luiers verschonen, wandelen, troosten, lachen, foto’s maken en “ughuuh-en”.

Meike op de bank

Meike zou dan naar een oppas moeten, maar zij mailde ons dat haar jongste zoon de waterpokken heeft gekregen. Dus da’s linke soep voor baby’s. We willen Wesley dan ook beterschap wensen en hopen dat hij er maar snel vanaf is.

Dus moesten we uitkijken naar alternatieve oppassers. En gelukkig hoefde we niet lang te zoeken. Oma Ineke was gelukkig vrij vandaag en Meike kon dus bij haar d’r broek volpoepen. En dat heeft ze dan ook echt gedaan! Haar rompertje zat zelfs onder de poep! 🙂
Ze hebben samen een hele leuke dag gehad. Oma heeft zeker drie uur (!) met haar gewandeld. We vermoeden zelfs dat oma net zolang heeft gewandeld totdat ze een bekende is tegengekomen om te kunnen pronken met één van haar kleindochters. Ze zijn zelfs even bij Esther op d’r werk geweest. Dat was natuurlijk een hartstikke leuke opsteker voor Esther. Heeft ze toch nog haar meissie gezien overdag.

Morgen is het mijn beurt. Ik werk dan thuis en pas op Meike.