Archive for the ‘d’r geboorte’ Category

Nog even wat foto’s

vrijdag, december 26th, 2003
Meike met schaap
Meike slaap lekker
Meike slaapt lekker
…en ze slaapt…
Meike slaapt nog steeds lekker
…en ze slaapt…
Meike in de armen van mama
Meike in de armen van mama
Meike in de armen van papa
…en in de armen van papa

Nog eventjes wachten… (aaargh!)

zondag, december 21st, 2003

We worden gedold door de natuur. De voorweeën zijn er namenlijk nog steeds!!! Esther heeft weer een nacht zonder veel slaap doorgebracht. We hebben gisteren toch de verloskundige laten komen, en die vertelde ons dat het nog géén echte weeën waren.

Bij echte weeën dan wordt ook je buik knoeperdhard. Volgens de verloskundige weet je echt het verchil pas als je de echte weeën meemaakt… Ook vandaag wordt dus een lange dag…

Nog eventjes wachten…

zaterdag, december 20th, 2003

…maar aan het ‘rommelen’ is het al.

Eergisterenavond (donderdag) begon het al. Het voelde anders als anders. Er is ook weinig slaap aan te pas gekomen. Ik (Rob) ben ook met frisse tegenzin naar m’n werk gegaan. De voorweeën hadden zich dus aangekondigd. Maar dat duurde niet lang.

De voorweeën moesten maar gauw plek maken voor het echte werk, de rugweeën. Ook dit kost je je nachtrust. Vanaf 05:00 uur kwamen ze steeds regelmatiger. Vanochtend om 08:30 uur hebben we de verloskundige maar gebeld. Dit moest via de Centrale Post Ambulancedienst. Zij piepen de verloskundige op, zodat zij weet dat ze ons moet bellen.
Haar collega-verloskundige belde op en zij vertelde ons dat ‘onze’ verloskundige dit weekend géén dienst draait. Als het dus vandaag gaat gebeuren dan moeten we het dus met ’n ‘vreemde’ verloskundige doen… da’s balen.

Pas wanneer alle weeën in één uur om de vijf minuten komen, mogen we weer contact met haar moeten zoeken.