Voor z’n echie

Vandaag zijn Meike en Thijmen de gehele dag verbleven in het kinderdagverblijf. Niks geen wennen meer, dus voor z’n echie.

We kunnen achteraf wel spreken over een geslaagde ervaring. Een klein misverstand was er omtrent het slapen van Meike. De leiding dacht dat ze niet hoefde te slapen, maar tot nu toe heeft Meike d’r middagslaapje echt nog wel nodig. Vanavond is ze dus lekker vroeg naar bed gegaan, want morgenochtend gaat ze weer lekker met Berit dansen.

Ook heeft Meike de leiding versteld doen kijken toen ze vroegen wie er in het Engels kon tellen, want dankzij de DVD’s van Dora kan Meike dat dus. Maar waar de leiding even geen raad mee wist, was toch wel de opmerking:

“Mijn vader heeft een piemel!”

One Response to “Voor z’n echie”

  1. Elle schreef:

    Nou, wat grappig zeg. Ik ben wat aan het surfen op de naam van onze dochter Meike en zie dat ze bijna precies even oud is als jullie dochter Meike. ze is welgezegd 3 dagen jonger. Onze Meike is namelijk van 24 december 2006. Maar wat nog meer toevallig is, is dat onze jongste dochter van 29 september is. Dus ook weer drie dagen jonger dan jullie jongste. Ik vond het leuk om dit even te melden. Verder wens ik jullie veel geluk met beide kinderen.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *