Grand Prix – The Killer Years

zondag, 5 juni 2011 - 13:49 door Rob | bericht is 4.948 keer bekeken

Via GeenStijl.nl

Die knakkers reden in opgevoerde bommen op wielen met minder bescherming dan een kleuter op een fiets met zijwieltjes. Dat ging dus wel eens mis. Leek meer op een genocide van talentvolle snelheidsduivels dan op racen, zoals bijvoorbeeld tijdens de Grand Prix van Spa in 1960. Maar aan dingen verbieden deden ze toen nog niet. Mannen met stalen ballen functioneren anders. Want waarom zou je stoppen met een activiteit waarbij de kans groot is dat je levend verbrandt of je schedel verbrijzelt tot gruis? Maakt het alleen maar spannender. Niks geen bandenmuur, zandbakken en vangrails langs de weg. Gewoon telegraafpalen, bomen, greppels en huizen. Moet je maar op de weg blijven. Van die ‘Killer Years’ heeft de BBC een mooie documentaire gemaakt. Anekdotes van ruige mannen die de dood regelmatig in de ogen keken en de uitdaging wonnen altijd +1. “To survive in those times was not a question of talent. It was a question of pure luck.

Wauw! Helikopter-trickmaster!

dinsdag, 10 mei 2011 - 21:49 door Rob | bericht is 4.630 keer bekeken

It’s a Dad life!!!

zondag, 20 februari 2011 - 22:28 door Rob | bericht is 5.157 keer bekeken

Dad Life from Church on the Move on Vimeo.

Reünie Dehnert & Jansen

zondag, 6 februari 2011 - 11:24 door Rob | bericht is 4.808 keer bekeken

Onderstaand een oproep van twee oud-collega’s die bezig zijn met het organiseren van een reünie!

 

Hallo beste oud-Deja collega’s,

Omdat het in januari al weer 5 jaar geleden is dat Deja failliet ging hebben wij, Gerda en Klazien, het plan opgevat een grote reünie te organiseren. In eerste instantie was ons gevraagd of wij de mensen wilden helpen die al sinds een paar jaar een reünie organiseren. Omdat deze bijeenkomsten op doordeweekse dagen waren kwamen hier hoofdzakelijk“ouderen. Waar wij inmiddels zelf ook bij horen!!! Ons plan is nu om het wat grootser aan te pakken. Dus als jullie het leuk vinden om nog een keer bij elkaar te komen en te horen hoe het nu met iedereen gaat dan willen wij de organisatie op ons nemen. Daar komt natuurlijk heel wat voor kijken. We hebben dan ook jullie hulp, wat betreft het vinden van adressen van iedereen, heel hard nodig. We hopen op een soort kettingreactie. Zelf zijn we in het bezit van alle namen en adressen van degene die tot het laatste bij Deja gewerkt hebben. Maar we willen ook zoveel mogelijk mensen die al eerder zijn weggegaan of wegens de reorganisatie al eerder waren ontslagen uitnodigen. Het liefst hebben we dan e-mailadressen. Weet je (Mail) adressen geef deze dan z.s.m. aan ons door.
Als er genoeg animo voor is willen we proberen de reünie in maart 2011 te houden op een locatie die voor iedereen goed te bereiken is. We denken dan b.v. aan een locatie vlak bij een rijksweg zoals b.v. van der Valk Ridderkerk.
Willen jullie ons a.u.b. laten weten of jullie het leuk vinden en of jullie nog namen en/of (e-mail) adressen van anderen hebben.
Krijgen we genoeg positieve reacties dan gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag en laten we jullie weten waar en wanneer en wat we denken dat de kosten gaan worden.
Hebben jullie zelf nog ideeën of wil je mee helpen met de organisatie dan horen wij dat graag.

Groetjes van,
Gerda Spierings en Klazien Bastemeijer

E-mail:
ggspierings@planet.nl

klazienk@gmail.com

Snieklaas – Toon Hermans

zondag, 5 december 2010 - 11:17 door Rob | bericht is 4.665 keer bekeken

Het blijft leuk!

Wonderen der natuur

vrijdag, 29 oktober 2010 - 12:33 door Rob | bericht is 5.618 keer bekeken

Wauw! Luipaard doodt mama-baviaan, vervolgens redt de luipaard de baby-baviaan van de hyena’s.

Een F1 auto in elkaar zetten

zaterdag, 19 juni 2010 - 19:46 door Rob | bericht is 5.834 keer bekeken

Op tv zie je die gasten van een F1-team gauw wat sleutelen, afstellen, vervangen of repareren aan een F1 bolide. Maar als je al deze werkzaamheden opeens zelf moet doen als F1 coureur…

Hou haar in de gaten!

maandag, 3 mei 2010 - 0:38 door Rob | bericht is 4.791 keer bekeken

Dit is mijn buurmeisje! Binnenkort bij X-factor? Popstars? Holland Got Talent? Idols?

Dinosaurs – I’m the Baby – Gotta Love Me – Not the mama

woensdag, 31 maart 2010 - 22:20 door Rob | bericht is 5.345 keer bekeken

Begin jaren negentig had je ‘n serie van Brian Henson genaamd “Dinosaurs” en één van mijn favoriete karakters in deze serie was baby Sinclair. Het grappige is dat ik deze week erachter bent gekomen dat er op mijn werk meerdere collega’s dit toen ook een fantastische serie vonden.

Drie getalenteerde kids

woensdag, 10 maart 2010 - 21:57 door Rob | bericht is 4.968 keer bekeken

*Jaloers* Ik wil ook zo gitaar kunnen spelen!!!


Twitter links powered by Tweet This v1.8.2, a WordPress plugin for Twitter.