27 jaar geleden

 


16 augustus 1977

Kort na middernacht keert Elvis terug naar Graceland van een laat-nachtbezoek aan de tandarts. In de loop van de ochtend van 16 augustus regelt hij de laatste reisdetails en ontspant zich nog wat met familie en stafleden. Hij moet die nacht naar Portland, Maine vliegen voor een optreden aldaar op de 17de, om vervolgens verder te gaan met zijn geplande tour. Hij rust nog wat rond 7:00 AM in zijn hoofdsuite van Graceland voor zijn avondvlucht. In de loop van de vroege ochtend is Elvis Presley overleden aan een hartstilstand. Het nieuws wordt in namiddag bekend gemaakt. Binnen een paar uur gaat het schokkende nieuws over de wereld.

Elvis Presley zou dit jaar, op 8 januari, 69 jaar zijn geworden.

Zie ook: Elvis.com en Elvis-Aron-Presley.nl

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *