Allereerste keer

Wauw! Dit is mijn eerste weblogstukje. Niet dat ik daarmee direct een weblogvirus oploop maar wel leuk dat ik nu voor het eerst met de weblogwereld in aanraking kom. Maar alles dankzij “Hoofdweblogger” schoonzoon Rob die mij trouwens in de afgelopen jaren regelmatig wegwijs heeft gemaakt in mijn zoektocht in de IT wereld.
Of het ooit komt tot een eigen weblog is de vraag. Ik zwoor ook met Word Perfect terwijl MS Word als beduidend beter werd gekwalificeerd. Zeg nooit nooit!…

One Response to “Allereerste keer”

  1. Meike schreef:

    Dan kan ik niet achterblijven……..
    Ja, leuk hoor Pa, leer je opa webloggen en ik dan (Meike)? Nou, ik ben gewoon naar Opa gegaan die heeft mij nu ook webloggen geleerd. Dus je weet het. IK WIL NU OOK ZELF STUKJES PLAATSEN OP MIJN EIGEN WEBLOG, TENSLOTTE BEN IK AL 16 MAANDEN OUD, DUS HOOGSTE TIJD.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *