Nog 1 jaar…

En dan kan mijn schoonvader genieten van zijn welverdiende pensioen. Nu al heeft hij, zoals te verwachten is van een ‘muzikale regelneef’, zijn voorbereidingen getroffen om de dan vrij te komen tijd niet alleen maar op te laten gaan aan het huishouden.
Nee, hij heeft een behoorlijk mooie digitale spiegelreflex fotocamera-beest in huis gehaald, oftewel een Canon EOS 350D / Digital Rebel XT!!!

Om nu ook te voorkomen dat al die mooie platen alleen maar opgeslagen worden op zijn harde schijf/cd-rom/usb-stick etc etc, heb ik hem ‘member’ gemaakt van deze weblog. Natuurlijk niet alleen maar bedoeld voor de mooie foto’s, maar hij mag ook gewoon lekker zijn ei kwijt hiero. Dus vanaf nu is het heel goed mogelijk dat u zo-nu-en-dan een blog van hem zit te lezen/kijken.

Hij is van harte welkom en ik hoop dat hij hier veel van zich laat horen.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *