O.o.o.o. wat zijn die hotels toch mileubewust

De afgelopen 2 dagen even op stap geweest, vrijdag naar Drachten om zaterdag een bezoek te brengen aan Schiermonnikoog. Aannemende dat de lezer niet geheel geinteresseerd is in mijn eilandbezoek wil ik de lezer echter niet onthouden dat het van der Valk Hotel in Drachten zoooo….. mileubewust is. Wat lees ik in de badkamer van de hotelkamer (maar zo ook in alle hotelkamers die ik de laatste 2 jaar bezocht)

“U treft in uw hotelkamer diverse hand- en baddoeken aan. De duizenden kilo’s bad- en bedlinnen die jaarlijks worden gewassen betekenen een forse aanslag op het mileu vanwege het gebruik van milieubelastende wasmiddelen en afgevoerd waswater. U kunt er aan mee werken het mileu te sparen door de handdoeken meerdere keren te gebruiken. Handdoeken die op de rekken blijven worden derhalve niet in was behandeling genomen ”

Wat zijn al die hotels toch mileubewust of het zou het soms de hotels financieel goed uitkomen omdat “het mileubeleid” de hotelportemonee behoorlijk spekt.

“Leer mij de commerciële handelsgeest van hotels kennen”!

4 Responses to “O.o.o.o. wat zijn die hotels toch mileubewust”

 1. marcel schreef:

  Ja, (Schoon)vader, zeker als het om de Toekan gaat mag er aan de motieven getwijfeld worden. Knap dat u die bordjes uberhaupt leest, ik kom zelden verder dan de instructies voor de minibar.

 2. Rob schreef:

  Ja, we weten allemaal hoe het er aan toekan gaan! 😉

 3. Marcel schreef:

  @Rob: -rofl-

 4. Michiel schreef:

  En zelfs de hotels aan de andere kant van wereld tonen zulke bordjes. Voornamelijk het enorme nette taalgebruik is altijd erg grappig om te lezen.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *