Zomercarnaval ging aan zijn fotoneus voorbij

Het lijkt de laatste tijd wel een babytjessightseeing. Gisteren moest Rob in één auto met vier dames op stap naar Apeldoorn. Met vier dames op stap is misschien niet zo bijzonder maar wel dat hij op stap ging met vier generaties. Ik zal het even uitleggen. Wie waren er bij:

  • “Oude oma”, dat is mijn schoonmoeder, de moeder van mijn echtgenote, de grootmoeder van mijn dochter, de overgrootmoeder van mijn kleindochter Meike.
  • “Oma”, mijn echtgenote, de dochter van “oude oma”, de moeder van mijn dochter, de grootmoeder van mijn kleindochter .
  • “Mama Esther”, mijn dochter, de kleindochter van mijn schoonmoeder, de moeder van mijn kleindochter .
  • “Meisje Meike”, mijn “kleindochter”, de dochter van “mijn dochter”, de kleindochter van “mijn echtgenote”, de achterkleindochter van “mijn schoonmoeder” .

Kortom, ze waren dus met z’n allen in ‘één auto op bezoek bij een pasgeboren dochter van een nichtje van mijn schoonmoeder, de overgrootmoe……..nou ja laat maar.

Zomercarnaval

Met dit generatie-uitje heeft schoonzoon Rob wel het fotogenieke zomercarnaval gemist. Maarrrr…… dan maar wat plaatjes voor hem geschoten om er ’n paar op zijn weblog te plaatsen. Jawel, ik ben zijn schoonvader, de echtgenote van zijn schoonmoeder, de vader van zijn echtgenote, de grootvader van zijn dochter, de …..nee laat maar. ….. nee niet nogeens.

Zomercarnaval

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *