Nieuw aandeelhouder Dehnert!

Vandaag heb ik op www.woonspot.nl gelezen dat mijn ex-werkgever een nieuwe aandeelhouder heeft.

Capelle a/d IJssel – Met ingang van 1 januari 2006 hebben de investeringsmaatschappijen NPM Capital en Cobepa (Nederland) hun aandelen in Dehnert & Jansen BV overdragen aan ACTIVE-SHARE te Alphen aan den Rijn. Jan Edu Kelder, kleinzoon van oprichter A.E. Dehnert Sr, houdt zijn aandelenpakket.

Eigenaar Machiel van der Schoot van ACTIVE-SHARE geeft aan volop potentie te zien in Dehnert & Jansen. De komende periode zullen hij en zijn zakenpartner Ton Kraak gebruiken om zich actief bekend te maken met de markt en het bedrijf. Jan Edu Kelder zal hen in deze periode bijstaan als adviseur. Zodra de transactie formeel is afgerond zal hij per direct terugtreden als Statutair Directeur ten gunste van ACTIVE-SHARE. Naar verwachting zal een en ander een dezer dagen geformaliseerd zijn.

ACTIVE-SHARE heeft het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. Werkmaatschappijen zijn gevestigd in diverse andere plaatsen in Nederland en daarbuiten. De dochterondernemingen zijn op tal van terreinen actief. De bindende factor is een moderne, creatieve bedrijfsvoering met aandacht voor efficiency, kwaliteitsborging, een plezierige werkomgeving en rendement voor alle betrokkenen, waaronder medewerkers, afnemers en leveranciers. Deze formule blijkt erg succesvol in de praktijk. Dehnert & Jansen is opgericht in 1919 en is de toonaangevende groothandel in woningtextiel in de Benelux. Het bedrijf bestaat uit de groothandels Dehnert & Jansen BV en Wyers Interior Designers, beide gevestigd in Capelle aan den IJssel en logistiek serviceprovider DistriServiceBreda te Breda.

Misschien dat dit een lichtpuntje kan zijn in de huidige malaise?

2 Responses to “Nieuw aandeelhouder Dehnert!”

  1. ML schreef:

    Hoe kom jij toch aan die info?
    Heb je een login accountje bij woonspot?

  2. Rob schreef:

    Yep… gewoon een gratis proefabbootje met een e-mail-account… no problemo 😉

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *