RobenEsther.nl = omgekat!

Zo, die staat. Hoe vinden jullie het? Ik ben van Blogger afgestapt en ben de wereld van WordPress ingedoken. Deze layout is een getweakte ‘default’-layout van WordPRess en ik vind ‘m mooi. Ook de weblog van Meike is in een nieuw jasje gestoken en er is nog een weblog aangemaakt voor ‘Pielemans’ Thijmen (zie ook het zijmenu).

Het importeren vanuit Blogger ging redelijk vlekkeloos, alleen bij het importeren van Meike d’r weblog maakte ik een denkfout waardoor er een beroep moest worden gedaan op de backup. Ook heb ik alle berichten (meer dan 320 stuks) van zowel Meike al die van ons moeten voorzien van een categorie. Maar goed, da’s nu allemaal voorbij. Momenteel ben ik alle vreemde leestekens aan het herstellen.
Voor de rest veel plezier op de vernieuwde weblog!

2 Responses to “RobenEsther.nl = omgekat!”

  1. Mario schreef:

    Gefeliciteerd met “pielemans”, originele naam !
    Ben benieuwd naar z”n bijnaam strakkies …

  2. Rob schreef:

    @Mario. Dank je wel! 😉

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *