Gezins-calamiteiten-management

Pfff…. Meike heeft zojuist vanavond in haar bed overgegeven en vrij direct daarna besloot Thijmen eerder dan gepland zijn laatste flesje van vandaag op te eisen. Dus Esther ving Meike op, terwijl ik in allerijl Meike d’r bed aan het verschonen was, begon Thijmen te huilen. Ik gelijk naar Thijmen toe, Esther heeft snel het vuile beddegoed van Meike afgespoeld en in de wasmaschine gestopt. En nu net heeft Thijmen bij het boeren ook gespuugd (wel de goede kant uit, want het ligt nu op de grond)

Stand van zaken: Meike d’r bed is nu weer lekker schoon, d’r vuile beddegoed wordt nu gewassen. Esther zingt nu voor Meike een rustgevend deuntje en vertelt haar dat het allemaal niet erg is. Thijmen slaapt nu net in mijn armen, maar ik moet het e.e.a. nog opruimen.

Update

Het is inmiddels donderdag. Meike heeft vannacht goed in ons bed geslapen. Esther is in Meike d’r bed gaan slapen en heeft Thijmen bij zich gehad (niet in bed, maar de wieg is eventjes verhuisd). Gelukkig dat oma vandaag kon langskomen, iets eerder dan we bedacht hadden, maar de situatie hadden we niet zo bedacht πŸ™‚ Enfin, de rust is wedergekeerd, Meike heeft niet meer overgegeven en Thijmen is nog steeds hongerig (en verkouden)

3 Responses to “Gezins-calamiteiten-management”

 1. Yvonne Kesling schreef:

  Ja ja, het is thuis harder werken dan op de zaak!!!

 2. Linda schreef:

  hahahaha…
  zo zie je maar weer dat vaders niet overbodig zijn :).. gelukkig is alles weer op zn pootjes terecht gekomen πŸ˜‰

 3. Dion schreef:

  Welcome to the club πŸ™‚

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *