Diergaarde Blijdorp

Het is al weer een tijdje geleden, maar we zijn 23 oktober lekker met Meike naar Diergaarde Blijdorp geweest. We hadden vrijkaartjes gekregen van de broer van onze buuf (computer is still running, Rutger? 😉 We hebben daar een boel foto’s gemaakt, maar deze foto wilde ik u niet onthouden.

Het schoonmaken van de aquarium-tunnel, de ene duiker maakt de ramen schoon met een wisser en ‘ankert’ zich met een zuignap op de raam. De andere duiker houdt de haaien op afstand, zodat de ene duiker ongestoord kan wissen.

Diergaarde Blijdorp lapen de ramen

Dit is ook een mooie foto, door het nieuwe verbijf voor de tijgers is het mogelijk om oog-in-oog te staan met een tijger.

Teigetje in Diergaarde Blijdorp

2 Responses to “Diergaarde Blijdorp”

  1. Jacob schreef:

    Rob ,kijk eens op mijn weblog – Deja – reunie – oproep wellicht iets voor jou

  2. cindy schreef:

    Leuke site erg mooi

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *