Hoe oud is Thijmen nu?

5 april 2018

Thijmen is 17 jaar oud!

Thijmen 4 jaar!!!

26 september 2010

Thijmen 4 jaar!

Thijmen laatste keer naar Aja Kabaja

23 september 2010

Vandaag is Thijmen voor de allerlaatste keer naar kinderopvang Aja Kabaja geweest. En om de leidsters Hanneke en Lianne persoonlijk te bedanken voor de goede zorgen zijn oma, Meik, papa en mama ’s middags gekomen om voor de laatste keer Thijmen op te halen en ze een cadeautje te geven. ’s Ochtends had Thijmen al een appelkruimeltaart voor alle leidsters meegenomen en voor alle kinderen een klein presentje, een schepje met daarin wat lekkers en een kaartje erbij “Ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de lagere school”.

Okee, wie is dit?

3 januari 2010

(En Sjaak, jij mag niet mee raden!!!)

Wie is dit?

Thijmen heeft een nieuwe kamer

5 oktober 2009

Omdat Thijmen 3 jaar is geworden vonden we dat het tijd werd voor een andere kamer. Thijmen lag nog te slapen in een ledikant, maar heeft nu een ‘grote-mensen-bed’.  Vannachtheeft hij er dus voor het eerst in geslapen en toen hij wakker werd kwam hij vanochtend zelf z’n bed uit!

Kamer Thijmen v2.0

Gisteren was het nogal hectische dag. Eerst z’n oude meubeltjes uit elkaar gehaald en op zolder gezet. Daarna z’n nieuwe bed in elkaar geschroefd. Daarna naar de verjaardag van Anouk (6) en na de verjaardag zijn Arjan en Annemiek met Danique met ons meegegaan om bij ons te komen eten. Toen we Thijmen naar z’n bed brachten zei hij:”’t Was een mooie dag!” 🙂

Thijmen 3 jaar!!!

26 september 2009

Thijmen

Thijmen op nummer 35

13 augustus 2009

Het orgaan dat de kinderbijslagcentjes verdeelt, de Social Verzekerings Bank, heeft de meest populaire voornamen op een rijtje gezet.

Hier staan alle jongensnamen van 2008.  Thijmen staat op plaats 35 en is 394 keer gekozen.

Jongens en meisjes

9 augustus 2009

Opa en oma zijn bij ons blijven eten en we zaten nog wat na te tafelen.

Op een gegeven moment zei Thijmen: “Thijmen is een jongen, opa is een jongen en papa is een jongen! En Meike, oma en mama niet.”

Dus aangespoord door zijn uiterst scherpe constatering wilde wij wilde kijken of Thijmen dan ook het verschil weet tussen jongens en meisjes.

“Thijmen, wat is ’t verschil tussen jongens en meisjes? Jongens hebben een pie…” Thijmen fronst.
“Wat hebben jongens nu wat meisjes niet hebben? Jongens hebben een pie-ie…” Thijmen denkt.
“Jongens hebben een pie-ie-ie…”

Thijmen trekt zijn wenkbrauwen opeens omhoog en zegt: Pijama!”

Thijmen 2 jaar!!!

26 september 2008

Thijmen 2 jaar!!!

Thijmen z’n eerste schoolfoto

21 maart 2008

Het was wel niet Thijmen z’n vaste dag, wat meestal op donderdag is, maar we mochten Thijmen al ’n uur vantevoren bij AjaKabaja afzetten. Grote fout dus, hij heeft alleen maar gehuild en dat zie je dus ook op de foto. Op de groepsfoto zie je dat hij troost heeft gevonden bij z’n knuffelsmurf 🙂

Thijmen verdrietig op de foto  Thijmen in de groep met een smurf