Zwaktebod

Hmmm… ben toch niet de enige die zich loopt te irriteren aan het gedrag van het nederlands elftal. Eric van de Kommapunt log doet dat ook

/quote

“Zwaktebod
Tja, wat moet je daar nou weer mee? Speelt het Nederlands elftal eindelijk weer eens een goede wedstrijd, vertikken ze na afloop de pers te woord te staan.
En niet alleen Henk Spaan, Het Parool en het NOS-Journaal, nee, de geh�le pers.

Blijkbaar hadden ze een appeltje te schillen met de h�le pers, dus het ging niet alleen om de berichtgeving over het wilde feestje waar uiteindelijk alleen Kluivert geweest was.
Dat kan alleen maar betekenen dat de kritiek van de laatste tijd en met name na de verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag de heren blijkbaar in het verkeerde keelgat geschoten was.

Eerder deze week kreeg Rafael van der Vaart al op z’n donder van bondscoach Dick Advocaat omdat hij in een interview ronduit had toegegeven dat het spel van Nederland vooral in het begin van de wedstrijd van zaterdag zwak was geweest.

Er is dus maar ��n conclusie mogelijk: zelfkritiek hebben de heren nog steeds niet en terechte kritiek van anderen op hun spel wordt niet geaccepteerd.
De heren zijn blijkbaar van mening dat slechts lof toegezwaaid mag worden, hoe povertjes ze ook spelen.
Vooruit dan: heren, u bent met afstand het meest kinderachtige voetbalteam van Europa….”

/unquote

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *