Oengakaboenga

Dr. Aap
Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan toch echt definitief.
“Dr. Aap was here” staat er te lezen op zijn website. Nu je het zo ziet staan is het echt “echt”.
Zolang je nog zijn vertrouwde weblog zag staan, met de laatste posting van 20 november, koesterde je nog hoop dat Dr. Aap terugkomt. Hij sloot ook af met “Het zal nog wel even duren voor ik er weer ben.”

Nu wil ik niet overkomen als iemand die hem al jaren ken, maar sinds ik op 23 oktober j.l. de knoop doorhakte en besloot zelf een weblog bij te houden, ben ik Dr. Aap intensiever gaan volgen. Dagelijkse kost. Hij staat ook bovenaan in mijn linkenlijst.

Dr. Aap famous last words: “Wees eerlijk en lief voor elkaar. En pas goed op uzelf.”

Jammer… Dr. Aap het ga u goed!

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *