De taarten van Abel

De taarten van Abel
Elke zondagochtend kan je kijken naar Zeppelin (Villa Achterwerk). En sinds een paar weken is er weer een nieuw seizoen gestart van het programma ‘De taarten van Abel‘. Een hartstikke leuk programma waarin kinderen samen met banketbakker Abel een mooie grote taart in elkaar zetten. De meest creatieve uitspattingen worden erop losgelaten. Elke uitzending komt er een kind die dan een taart wil maken voor de burgemeester van Amsterdam, omdat er niet alleen maar kut-marokkanen wonen in Amsterdam. Of dan wil een jongetje voor zijn oma een taart maken omdat hij oma mocht duwen in een rolstoel en haar had losgelaten toen ze op een heuvel stonden.

En het leuke is dat het programma ook nog eens genomineerd is voor de belangrijke internationale tv-prijs de Gouden Roos.

17 Responses to “De taarten van Abel”

 1. laura schreef:

  ik vindt dit echt cool dat dit er is en ik wil ook wel eens mee doen

 2. dominique wiffers schreef:

  ik vind het een leuk programma en ik zou graag een keer mee willen doen

 3. michelle schreef:

  hallo ik den michelle en ik den 9 jaar ik wil een taart maken van honden om dat me moeder
  hond trimsalon heeft en om haar een pleziertje te doen

 4. fedde schreef:

  heey abel
  ik wil heel graag een taart voor mijn buurman en buurvrouw maken omdat ze altijd voor ons klaar staan
  en ze willen ook altijd op ons passen
  maar goed het zijn hele lieve mensen dus ik wil heel graag een keer met jou een taart maken voor mijn buurman en buurvrouw
  groetjes fedde

 5. Jette Marie schreef:

  Hoi Abel
  Ik wil me graag opgeven voor de taarte van Abel
  want er is iemand die ik wil bedanken het is mijn juf.
  Ik wil haar bedanken omdat: ze me al bijna 4 jaar les geeft.
  Ik weet aleen niet waar ze woont is dat erg?
  vriendelijke groete Jet.
  (Mijn emal niet met een hoofdleter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

 6. Meghan van loon schreef:

  ik kijk altijd naar jouw leuke programa het is vet gaaf en cool
  ik weet ook iemand die ik heel graag wil verrassen .
  mijn moeders. haar vriendin die heeft het zo moeilijk en zit even een in chocolade dipje hihi . ze fok met hondjes en er zijn zoveel regeltjes
  en er komen elke keer zoveel menssen kijken goed keuren afkeuren
  dan is dit niet goed dan moet dat weer en ga zomaar door ze doet dit al 10 talen jaren .en nu ineens komen erweer andere regeltjes
  en ze doet zo haar best de puppie sien er super uit het zijn z\’on schatjes
  en alles is op en top verzorgt ,en ik mag ook wel eens mee helpen
  en dat is zo super gezellig ,
  ze werkt zo hard en willen haar graag opvrolijken door een mooie en leuke en lekker taart te maken ,
  mag ik ook eens in jouw gezellige programma komen
  je weet me te vinden ik zou het echt heel erg leuk vinden
  dan kunnen we samen een mooie taart maken voor ank .

 7. Kian Kortink schreef:

  Hoi Abel,

  Ik wil heeeeel graag mee doen met je programma.
  Hoe moet ik me opgeven?

  Groetjes,
  Kian

 8. marielle dul schreef:

  hoi, Abel,
  ik kijk graag naar jou programma het is heel leuk.
  ik zou heel graag samen met jou een taart willen bakken voor
  mijn oma en mijn tantes. ze zijn heel lief voor mij. mijn oma koopt altijd nieuwe ringen voor mij als erweer 1 kapot. mijn ene tante die koopt altijd leuke cadeautjes voor mij, (zij is een kunstenaar) mag ook wel eens mee naar een beurs om mijn eigen gemaakte kaarten te verkopen. mijn andere tante die past altijd op als mijn vaderen moeder moeten werken zodat ik niet naar de overblijf hoef. daar ga ik dan eten of spelen.
  ik zou het leuk vinden om een taart te maken voor hun om ze te bedanken voor wat ze allemaal voor mij doen.
  groetjes, marielle (ik ben net 9 jaar)

 9. denise schreef:

  hoi abel ik wil graag een taart voor mijn moeder maaken omdat ze altijd voor mee klar staat denise

 10. esther amsterdam schreef:

  ik zou graag mee willen doen,ik wil een taartvoor mijn vader en moeder bedanken omdatze mijn droomwens loten uitkomen .
  daar wil ik iets voor terugdoen.
  groetjes esther

 11. britt en kim schreef:

  hallo abel
  wij zouden graag een taart voor meester douwe willen maken dat is een meester die afgelopen jaar net voor de zomer vakantie ontslag heeft genomen hij heeft meer als 30 jaar op onze school gewerkt .wij zouden graag met bedank een hele mooie taart voor hem maken en natuurlijk met u
  hij was een hele lieve en grappige meester

  groetjes britt heusinkveld en kim jonkman.

 12. milan schreef:

  hallo ik ben milan ik ben acht jaar oud
  ik wil een taart maken voor mijn vader want me moeder en vader zijn gescheiden en hij woont in spanje want daar zijn ze met ze tween een zaak begonen
  en hij komt naar nederland op 16 december voor mij en hij blijft vier daagen dus dan wil ik 17 december een taart maken wil je dan alsjeblieft met mij een taart maken

 13. noah schreef:

  abel ik zal het super gaaf vinden al jij met mij een super mooie taart gaat maken ik wil graag een taart voor mijn oma,s maken weet je waarom omdat mij oma,s mij altijd opvangen als mij ouders een keer naar iets willen dan kan ik altijd bij hun komen slapen en mijn moeder moet dinsdag werken vangt mij oma mij ook op dus daarom zal ik hun laten graag met jou willen verrasen met een super mooie taart ik zal het super leuk vinden als jij met je bak spullen bij mij komt nou mischien zie ik je wel nou dat zal gaaf zij doei abel

  groetjes noah

 14. catharina schreef:

  ik wil graag een taart maken voor me tante want ze staat altijd voor me klaar

 15. annelies schreef:

  Hallo abel ik wil graag een bedank welkom’s taart maken me juffrouw geef me namelijk heel lang opvang(ze zorg op me naar school tijd) ik wil hen bedanken dat ze dat voor ons willen doen we doen soms wel heer raar en we hebben heel er spijt dus nu wil ik een taart met uw maken als uw zo snel mogelijk een bericht stuur geef ik me adres ps:alvast bedankt

 16. simone schellekens schreef:

  hoi abel,
  ik wil graag een taart voor oma maken
  ze doet alles voor me en steunt me
  daarom wil ik een taart voor haar maken
  oma houd veel van nederlandse muziek
  ze is fan van frans bauwer
  een tijdje terug is ze aangereden door een auto toen is ze hard gevallen
  en die man reed gewoon door oma moest naar het ziekenhuis
  en ze loopt nu nog steeds moeilijk ik wil haar blij maken met een taart
  groetjes simone schellekens

 17. Sylvie Batterink schreef:

  Hoi Abel

  Ik ben Sylvie en ik ben 7 jaar
  en ik wil graag een taart voor mijn moeder maken.
  Omdat mijn moeder mee altijd helpt.
  Wil jij met mij een taart maken want ik kan het niet alleen.
  En jij bent de beste taartenbakker.
  groetjes sylvie

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *