Tom-hun?

Er was in het begin nogal wat verwarring ontstaan omtrent z’n voornaam. Is het nu Ton, met een tweepoot? Of Tom, met een driepoot? Enfin, hij werd al gauw omgedoopt tot “Tomn” (spreek: Tom-hun), dan zaten we altijd goed.

Vandaag hoorde ik dat hij afgelopen vrijdag plotsklaps afscheid genomen hebt van de collega’s van ZC. Ik was vrij, dus hij heeft géén afscheid van mij genomen *grmbl* Ik denk ook niet dat hij nog eens voor de gezelligheid langskomt om dit alsnog te doen, dus gebruik ik dit medium maar (ik weet dat hij wel eens mijn weblog leest) om tegen hem te zeggen:

Tomn, ik vindt je ’n geschikte peer. Ik hoop dat je volgende baan wel de juiste genoegdoening geeft, zodat je weer met plezier naar je werk kan gaan. Tot ooit… and good luck! 😉

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *