Christijan Albers, Jos Verstappen en Trust

Het is weer een mooie dag voor de nederlandse racerij… Christijan Albers heeft een deal met Trust gesloten, en Jos Verstappen heeft samen met Trust rond de tafel gezeten om alles op een volwassen manier uit te praten. Lees ook onderstaande berichten…

Christijan Albers
“How much TRUST can you get”

This season Trust will be the official sponsor of Dutch DTM driver Christijan Albers and the DTM DaimlerChrysler Bank AMG-Mercedes Team. DTM is one of the most popular autosport categories in Germany next to Formula 1. The sponsorship will be announced today at the first race of DTM at Hockenheim in Germany.

via: Trust.com

Jos Verstappen
“In Jos we TRUST”

Na een “verhelderend” gesprek tussen Jos Verstappen en Michel Perridon kunnen beide partijen elkaar weer in de ogen kijken én het vizier scherpstellen op een eventuele toekomst in de Formule 1. Gisteren sprak Verstappen, in gezelschap van Raymond Vermeulen, uitvoerig met Michel Perridon op het hoofdkantoor van Trust in Dordrecht.via: Verstappen.nl

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *