PeeCee perikelen – ’ter lering ende ter vermaeck’ deel 2

Nadat ik PM 8.0 gedownl… euh… heb weten te bemachtigen, heb ik patch 8.01 geinstalleerd. Echter, het probleem bleef bestaan…

Error 1513

Nadatik patch 8.02 had geinstalleerd (wachtwoord: pm1513),wat volgens Symantec niet nodig was want in de nieuwe patch 8.01 wordt er namelijk ook korte metten gemaakt met error 1513, kon ik eindelijk mijn harde schijf verkleinen en een nieuwe partitie aanmaken…

Error 1513 v.802

Maar…, er is altijd een ‘maar’ bij dit soort acties, ik moet nu eerst even uitvogelen hoe het nu zit met mijn SCSI/Raid controller. Mijn peecee heeft weliswaar twee harde schijven van ieder 40Gb, maar er zit ook een RAID controller op die er lekker voor zorgt dat dit een harde schijf is van 80Gb. Volgens mij is dat namenlijk de oorzaak dat bij het installeren van Windows er geen ‘device’ meer te bekennen is… Misschien iets voor de familiesysteembeheerder? 😉

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *