Okee…

Even bijpraten:

  • Esther heeft vanwege de drukke periode (verbouwing/huizing) een griepje verwaarloosd en dat heeft er nu voor gezorgd dat Esther al ’n paar weken loopt te kwakkelen. Nu is zij goed ziek met koorts enzo.
  • Meike heeft al sinds anderhalve week aan d’r rechteroor een oorontsteking te pakken, en krijgt dus al ’n dikke week paracetamolzetpillen. Gisteren is Esther met haar naar de dokter geweest en die heeft geconstateerd dat beide oortjes zijn ontstoken. Er is een kuurtje voorgeschreven waardoor het binnen 3 � 4 dagen over zou moeten zijn.
  • We hebben nog steeds niet het “thuisgevoel” in ons nieuwe huis, maar we denken dat zodra deze maand -met al zijn feestdagen- voorbij is dat dat gevoel vanzelf wel komt.
  • En sinds gisteravond zijn onze vrienden/familie nieuwsgierig geworden of wij meedoen met de postcodeloterij want hij gaat vallen in het postcodegebied 3068. Nee, wij doen niet mee met de postcodeloterij. Ik hoop alleen dat hij niet in onze straat valt, want dan hebben we kans dat er zo’n cameraploeg van één of andere omroep voor je deur staat en staan wij als zuurtjes te vertellen dat wij wel erg blij zijn voor de buurtjes.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *