Draadloos (vervolg)

Sinds zaterdag zijn wij trotse eigenaren van een draadloze modem/router van SMC. Gelijk maar ook een PCMCIA-kaart van SMC gekocht voor m’n laptop en een USB2.0 WLAN adapter van ASUS voor m’n niet-laptop.

Gelijk maar de USB WebR@cer 851-modem (de niet ISDN model) opgeborgen.

Toch wel lekker hoor, draadloos…

4 Responses to “Draadloos (vervolg)”

 1. Marcel@coffeebean.org schreef:

  Ja! Lekker buiten (in de schaduw anders zie je niets) met je laptop en een drankje naar keuze… Wij denken al een stapje verder en willen een antenne aanschaffen zodat het ons bereik wordt uitgebreid tot aan het terras van de hotel/kroeg op het marktplein (een half blok verderop). Da’s pas werken in de zomer!
  Wij hebben trouwens een Apple airport extreme, zowel pc’s, laptop(linux/windows) als ibook binnen no-time draadloos.

 2. Rob schreef:

  @Marcel

  Hee, leef jij nog πŸ˜‰

  Werken in de kroeg? Damn, hoe doe je dat dan? Ik denk dat ik dan alleen maar ga zitten freewheelen (internetten, gamen etc) Tenzij DAT je werk is! πŸ˜€

 3. Marcel@coffeebean.org schreef:

  Leven? Nee, leven doe ik niet, ik werk.

  Als web-developer heb ik toch een solo beroep welke (op gepaste tijden en met mate) ook uitstekend met een biertje gecombineerd kan worden (vooral als je afwisselt met koffie!). En jawel, internetten is wel een belangrijk deel van mijn werk, goh wat erg en om flash spelletjes te maken moet je er ook veel spelen, toch?

 4. Rob schreef:

  *GRMBL*

  Sommige mensen hebben ook altijd geluk. Zoeken jullie nog mensen? πŸ˜‰ Ik wil wel als proef/testpersoon fungeren hoor!

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *