Het zit erop!

Onze vakantie is voorbij, we zijn lekker naar het groothertogdom Luxemburg geweest. Het is maar 4 uur rijden vanuit Rotterdam, en je waant je in het verre buitenland. Een voordeel was ook dat het weer helemaal meezat. De eerste week was het bewolkt (er was één dag met af en toe een bui), maar de twee daaropvolgende weken werd het alleen maar beter. Meike heeft het ook reuze naar haar zin gehad en heeft besloten deze vakantie een paar extra woorden aan haar vocabulaire toe te voegen, vrijwel allemaal eindigend met een vraagteken. De meest voorkomende zijn:

  • “Dragen?” – als ze het lopen zat is
  • “Eten?” – als we het eten gaan klaarmaken
  • “Happen?” – als ze dezelfde prak op haar bord heeft, dan wil ze toch van ons bord mee eten
  • “Kijk!” – als ze iets in haar handen heeft die ze wil laten zien aan je

We hebben op een camping gestaan in Larochette en maakten daar gebruik van een stacaravan van Vacansoleil. Deze stacaravans hebben allemaal een houten veranda met een afsluitbaar hekje (die stacaravans van Keycamp hebben dat bijvoorbeeld niet) het werkt eigenlijk als ’n grote box. Meike kon lekker in en uit de caravan lopen zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken over het naderend campingverkeer en waar Meike nu weer naar toe rent.

[ Klik hier voor een sattelietopname van de camping ]

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *