RobenEsther.nl – 2 jaar (en 6 dagen)

Het is stilletjes voorbij gegaan, maar onlangs was Esther jarig en ook een beetje deze weblog. Twee jaar alweer…
In het begin is zo’n weblog nog nieuw, spannend. Je gooit er nog een keer of wat een mooie zelfgemaakte lay-out overheen. Maar langzamerhand komt de klad erin. Nu weet ik wel dat je baas in eigen blog bent en dat je zelf wel uitmaakt wanneer je weer eens iets post. Maar ik weet ook dat als ik op e�n van mijn favriete weblogs klik en men heeft weer niks gepost, dan vindt ik dat toch een beetje jammer…
Het is ook niet dat ik niet op internet te vinden bent, integendeel. Er gaat géén avond voorbij zonder internet. Ik weet niet wat het is. Misschien omdat ik vroeger géén dagboek heb bijgehouden?
Enfin, ik ga nu ook geen beterschap beloven. Julie zien wel.

Wat ik jullie nog wel even wil laten weten is dat we vorige week op de zaak het archief hebben opgeruimd.

Troep op het CSB
Er stond maar lieft 2 ‘kuub’ aan oude computermeuk kostbare schapruimte in beslag te nemen. Alles in twee auto’s gepropt en naar de ROTEB gebracht. Hal 29.

2 kuub
Daar aangekomen moesten we alles in twee kratten gooien en hebben nog heel eventjes naar een oude televisie staan kijken. Een kleuren t.v. eentje van Philips. Met zo’n laatje met van die draaiwieltjes erin.

Uitladen
De chef van Hal 29 zag ons ernaar kijken en zei dat dat kreng niet eens zo oud is. Hij had achter nog veel oudere exemplaren staan, of we even wilde meekomen om te kijken. Dat wilde we wel en zagen dat er nog veel meer oude apparaten stonden. Het leek wel een museum. Dat mensen dat zomaar wegooien, niet te geloven.

Oude tv

Oude radio

Verzameling radio's

(eigenaar van de foto’s)

3 Responses to “RobenEsther.nl – 2 jaar (en 6 dagen)”

 1. Eliane schreef:

  Ik had ook nog nooit een dagboek bijgehouden. Ik had al wel langer het verlangen om elke dag een plaatje te documenteren. Mijn husband vond al heel lang dat ik een weblog moest gaan doen.

 2. ML schreef:

  Hi there, de klad zit er een beetje in h� …
  Ik ben net begonnen …

 3. wilco schreef:

  nou ik zit nu bij de tandarts w8ent op mijn vonnis. kleine aanvulling op de roteb, wij hebben het weggebracht en krijgen achteraf nog een flinke rekening ook zeg. nou ja ben benieuwd of ik mijn kies kan houden. wel fijn dat ie geen beveiliging heb.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *