Woonspot.nl: Holland Haag in actie

Op www.woonspot.nl is nu het volgende artikel te lezen:

Holland Haag in actie

Bob Bruijn

Gouda – “Een aantal belangrijke gordijnstoffabrikanten en -importeurs heeft in de afgelopen week contact gezocht met ons met het verzoek om na het faillissement van Dehnert & Jansen de leveringen van goedlopende kwaliteiten te continueren.” Dit zegt Bob Bruijn, directeur van Holland Haag.

“Holland Haag is als gespecialiseerde groothandel in gordijnen heel goed in staat om dat waar te maken,” aldus Bruijn. De volgende gordijnstoffen zijn vanaf heden bij Holland Haag te bestellen. Uni collectie: Uni Suede, Uni Malo, Uni Dimout, Uni Season, Uni Range, Uni Kjella, Uni Fazetta , Uni Imola, Uni Denim, Uni Imola Uni Fayal. Transparanten: Monte Persuader, Monte Inspire, Monte Possess, Monte Chicago, Monte Flamingo. Drukstoffen: Arena, Fudji, Brehat, Brehat Rayure, Senso, Vision.

Holland Haag continueert de levering van goedlopende kwaliteiten, zegt Bob Bruijn.

“Wij willen de vakhandel adviseren om alle gordijnstalen van Dehnert & Jansen te bewaren, aangezien we op dit moment door meer gordijnstofleveranciers van het gefailleerde bedrijf worden benaderd.” Voor meer informatie over de kwaliteiten waarvan de leveringen worden gecontinueerd: telefoon (0182) 56 96 00, fax (0182) 56 96 26 of via email: info@hollandhaag.nl

Harry van Raaij
Ligt het aan mij, of lijkt Bob Bruijn als twee druppels water op Harry van Raaij?

3 Responses to “Woonspot.nl: Holland Haag in actie”

  1. Anonymous schreef:

    Zit al een tijdje de nieuwtjes te volgen .
    heel jammer dat zo’n bedrijf er niet meer is hoop dat alle personeel weer werk gaat vinden
    maar eerlijk is eerlijk het liep al een tijd niet goed meer bestellingen die we niet meer kregen en niet gemeld werden wil ome hans het allerbeste toewensen hij is voor ons echt een supervertegenwoordiger geweest hoop dat hij door mag starten met deja en niet met die lijkenpikkers van een hol.haag die de stoffen alleen maar in de uitverkoop gooit bij zijn holmaat anton hage bij woonhall

  2. Anonymous schreef:

    als de klanten overstappen is deja als ze doorstarten!!! helemaal een kort leven beschoren.

  3. Anonymous schreef:

    Ik denk dat de meeste mensen de ‘overname’ of liever gezegd ‘verwurging’ van Wijers een aantal jaar geleden al zijn vergeten. Ik bedoel dus eigenlijk het moedwillig saboteren van een bedrijf. Dat zijn dus de praktijken van Deja. Of ondernemers laten investeren in presentaties terwijl men weet dat ze op de kop gaan! Lekker bedrijf hoor! Dus laten we het wel fair houden.

    En weleens nagedacht over de toeleveranciers van DEJA. HH zorgt dat de werkgelegenheid bij dat soort bedrijven blijft bestaan. Dus geen lijkpikken, maar een boost geven in een ander deel van de textielsector. Denk daar maar eens overna. Oh en de mensen bij het CWI moeten toch ook wat te doen hebben, dus dan is Deja toch ook nog ergens goed voor.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *