Deja springlevend?!

Ik werd er op geattendeerd door iemand in mijn commentarenbox van het voorgaande bericht. Op de website van Dehnert en Jansen staat in dikke hoofdletters vermeld “SPRINGLEVEND! Bel ons! +31 (10)42 43 111”.

Springlevend

Maar het schijnt dat DeJa de telefoon helemaal niet eens opneemt.”Want in hetzelfde commentaar staat:

“Telefoon laat men gewoon overgaan en neemt niet op.”

In een ander commentaar staat:

Het is zeker heel vervelend heb ook een brief gehad van de doorstart belde vanmiddag welke stalen er weer terug kunnen maar er was niemand die de telefoon opnam weet niet meer wat ik er van moet denken de mobiel van de vertegenw. staat ook niet meer aan dus ik geef ze nog tot vrijdag en dan gaan de stalen in de vuilcontainer jammer maar helaas dan het zijn maar 350 stalen dan moeten ze daarna ook niet meer komen??zo kan ik met mijn klanten ook niet omgaan?????

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *