Lodpap.blogspot.com: Dochterondernemingen DeJa failliet

Op Jacob’s weblog staat nu het onderstaand bericht:


Nu ook de dochers van Deja failliet verklaart

Capelle aan den IJssel – Het personeel van Dehnert & Jansen heeft vandaag een brief van de curator ontvangen, waarin hij bekent maakt, dat na Dehnert & Jansen BV, maandag ook de drie dochters failliet zijn verkaart.Het personeel is ontslagen, de meeste van hen zullen per eind februari 2006 uit dienst zijn.

Ook meldt de curator dat Active Share BV maandag jl. heeft aangegeven dat zij een doorstart niet willen doorzetten en af willen zien van het ondernemingsonderdeel “Raambekleding”.

Een vergelijkbare propositie voor een doorstart ligt momenteel niet voor. De curator zal in overleg met de pandhouders de activa van Dehnert & Jansen BV en de dochterondernemingen te gelde maken voor de beste prijs.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *