Lodpap.blogspot.com: Wilde verhalen ?!

Op de weblog van Jacob staat nu onderstaand bericht:

Wilde verhalen of loze kreten?

Ik heb van enkele mensen die onbekend willen blijven, wat info gekregen over de voortgang van het faillissement van Deja, ik heb dit niet kunnen controleren, maar is toch belangrijk om te melden. Ik hoop snel te kunnen melden of dit op waarheid berust of dit maar loze kreten zijn.
Voor de volgende kreten kan ik geen enkele verantwoording nemen.Curator legt beslag op aandelen ACTIVE SHARE wegens de handels wijze van ACTIVE SHARE in de aanloop naar de surseance en het faillissement.

FNV bondgenoten bekijkt of er een zaak is tegen de commissarissen wegens mismanagement.

De reacties op dit bericht liegen er ook niet om:

het zijn maar geruchten , maar als het waar, mag FNV bondgenoten het van mijn goed uitzoeken, door mismanagement zitten nu wel 135 mensen thuis , zonder werk.

We zitten nu allemaal thuis met ontslag,het zal niet meer goed komen. Veel mensen hebben zitten slapen. En de mensen die wakker waren ,daar werd de mond van gesnoerd ,want wie waren wij wel om ons er mee te bemoeien. Dan ook nog de nodige ja knikkers. Van mij mag het boek dicht en de deksel terug op de beerput.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *