Principeakkord BaKo BV overname alle materiële en immatriële zaken Deja

Vandaag is onderstaand artikel te lezen op woonspot.nl:

Update 2 rond Dehnert & JansenCapelle a/d IJssel – Het was hét nieuws tijdens Intirio in Gent. Bako BV zou een principeakkoord met de curator hebben bereikt over de overname van alle materiële en immatriële zaken van het gefailleerde Dehnert & Jansen. Een slag om de arm blijft echter geboden…

Want is het niet al een keer misgegaan met het debacle rond ACTIVE-SHARE? (Zie onze eerdere berichtgeving.) Bako is een nieuwe vennootschap die eigendom is van Klaas Bakker van Cotap (Genemuiden) en diens compagnon Maarten Kop van Kop Holding (Sliedrecht). Bakker beweert vanaf de beurs in Gent, dat alles rond en slechts nog een formaliteit is. Vandaag moet het definitieve akkoord worden ondertekend. De curator kon nog niet worden bereikt voor het geven van een reactie.

Dehnert & Jansen valt toch uiteen, Dejaflor blijft bestaan.

Bakker zegt verder in een persverklaring die gisteren tijdens Intirio verspreid is: “Bako BV koopt alle voorraden en verkoopt de vloeren door aan Cotap BV. Omdat Cotap BV geen affiniteit heeft met de andere producten worden de meubel- en gordijnstoffen, tapijten, de fournituren verkocht door mijn vennoot, de heer Kop aan geïnteresseerde grossiers. Het is de bedoeling om de vinylcollectie vloeren onder de bestaande merknaam Dejaflor verder voort te zetten en uit te bouwen voor de Nederlandse en Belgische markt. De naam Dejaflor blijft dus wel degelijk bestaan, wat betekent dat de continuïteit van deze collectie gegarandeerd is.”

Gisteren stonden de geruchten ook al te lezen op decoratiesite.web-log.nl

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *