Dubbele doorstart Dehnert & Jansen!!!

Op woonspot.nl staat onderstaand artikel:

Dubbele doorstart Dehnert

Rijswijk – Vandaag vindt een dubbele doorstart plaats van Dehnert en Jansen. Curator mr. M. Windt is erin geslaagd de onderneming in twee delen te verkopen aan Cotap (vloeren) en Vadain (gordijnen). De transactie is mede tot stand gekomen door tussenkomst van Maarten Kop van Kopholding.

Het eerste gedeelte van de onderneming betreft de vloerenactiviteit. Klaas Bakker van Cotap zegt daarover: “Wij zijn enorm verheugd om de goede collecties door te kunnen zetten en de klanten van Deja en Wyers op het gebied van vloerbedekking te kunnen helpen. Wij voegen hiermee in één klap honderd jaar historie toe aan onze succesvolle onderneming in Genemuiden. Met deze overname realiseren wij onze ambitie om een nóg belangrijker speler te worden in het harde en zachte vloerensegment.”

Een nieuw startschot voor de vloeren- en gordijnenactiviteiten van het gefailleerde Dehnert & Jansen.

De stap van Cotap kwam overigens enkele dagen geleden al naar buiten, tijdens de vakbeurs Intirio in Gent. Het tweede gedeelte betreft de gordijnstoffen en vitrage. Directeur Harco Kolk van Vadain: “Door deze overname van de collectie van Deja en Wijers zal ons totaalconcept van geconfectioneerde gordijnen en vitrages nog completer worden. Door deze collecties te continueren, kunnen wij nu nog beter inspelen op de behoeften van de woninginrichters.” Cotap en Vadain zullen op zo kort mogelijke termijn weer overgaan tot uitlevering. Vanaf maandag 13 februari a.s. zullen de binnendiensten klaar zitten om klanten van informatie te voorzien.

One Response to “Dubbele doorstart Dehnert & Jansen!!!”

 1. Boersma schreef:

  Goede Morgen,

  Wij hebben traanplaat vinyl gekocht vorig jaar en we komen tekort
  we kunnen echter nergens meer een adress vinden waar we de ontbrekende traanplaat kunnen kopen

  kunt u ons helpen??

  vr gr

  M.K.Boersma
  050 5268233

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *