Levering Deja-orders hervat!

Zojuist gelezen op woonspot.nl het onderstaand artikel :

Levering Deja-orders hervat

Genemuiden – Vandaag hervat Vadain de levering van gordijnstoffen en vitrages onder het Deja-label. Eerder kon Cotap al orders voor vinyl vloerbedekking naar Deja-klanten sturen. “Wij bieden continuïteit, de woninginrichter kan met zijn stalen en kappen blijven werken.”

Cotap en Vadain hebben in één koop alle voorraden en merken van het failliete Dehnert & Jansen overgenomen. Harco Kolk, directeur van Vadain: “Wij willen in de volle breedte met de collecties gordijnstoffen en vitrages doorwerken en er niet enkele stalen uitpikken. De woninginrichter heeft erin geïnvesteerd en is gebaat bij continuïteit. We hebben er met alle medewerkers alles aan gedaan om de klant weer te kunnen leveren met coupages en geconfectioneerde gordijnen. Ik dank de woninginrichters voor hun begrip.”

Het merk Deja wordt nu door Cotap en Vadain uitgeleverd.

“Deze overname zet Vadain nu ook helemaal op de kaart als leverancier van gordijnstoffen. We streven ernaar het handschrift van Deja te behouden. Met de belangrijkste leveranciers hebben we hierover inmiddels afspraken gemaakt. In week negen kunnen we bekend maken in welke kwaliteiten Vadain precies voorraad blijft houden,” aldus Kolk. Cotap levert nu de Deja-orders in vinyl vloerbedekking uit. Commercieel directeur Harold Witjes geeft aan dat het bedrijf zich verder concentreert op de collectie vinyl van Dejafloor. “Als totaalleverancier in vloeren zijn we al sterk in tapijt, laminaat en parket. De vinylcollectie van Deja heeft mooie boeken, die zetten we graag voort. We kunnen de professionalisering bij Cotap versnellen door deze overname.”
Meer over de gevolgen van de overname van de voorraden en merken van Deja voor Cotap en Vadain, leest u in de woonspotkrant van volgende week.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *