Holland Haag continueert Deja’s 66 topkwaliteiten

Zojuist gelezen op woonspot.nl het onderstaand artikel :

Holland Haag continueert 66 items

Gouda – “Holland Haag heeft maar liefst 66 goedlopende kwaliteiten van een aantal belangrijke gordijnstoffabrikanten en -importeurs op exclusieve basis in haar assortiment opgenomen, die tot voor kort door Dehnert & Jansen werden verkocht.” Dit zegt Agaath Galjé, adjunct directeur van Holland Haag.

“Holland Haag heeft de afgelopen tijd met verschillende leveranciers aan tafel gezeten om de continuïteit van een aantal kwaliteiten, die voorheen bij Dehnert & Jansen te bestellen waren, te waarborgen. Hierop hebben we vanuit de markt veel positieve reacties ontvangen. Klanten waren onzeker over wat te doen met de stalen, waarin zij veelal behoorlijk geïnvesteerd hadden. Wij garanderen de levering van maar liefst 66 kwaliteiten en hiermee is een deel van die onzekerheid weggenomen. Alle items zijn besteld en een aantal items is zelfs al vanuit voorraad leverbaar,” aldus Galjé.

Holland Haag wil een totaalaanbieder zijn voor iedere woninginrichter.

“Wij hanteren, zoals wellicht bekend, een hoog serviceniveau en een voorraadgarantie van 95 procent. Daarom streven we ernaar de nieuwe aanvulling binnen zeer korte tijd op ditzelfde hoge niveau te krijgen. De uitbreiding van de bestaande collectie met 66 items brengt ons een stap dichterbij ons doel een totaalaanbieder te zijn voor iedere woninginrichter. Verder zijn we nu ook serieus gestart met het beleveren van de Belgische markt. Momenteel worden door onze buitendienst, op verzoek van de detaillist, veel stalen omgekapt. Dankzij ons jonge en enthousiaste team, zowel in de binnen- als de buitendienst, kunnen we waarmaken wat we beloven. We zijn al 111 jaar een betrouwbare partner in onze branche en hopen dit nog te lang te kunnen blijven.”

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *