UFC92 don’t miss it!

UFC92

Waarschuwing: Voor degene die niet van vechtsporten houd, klik dan NIET op de afbeelding!!!
Als je dan toch gaat klikken, *zucht* ik heb je net gewaarschuwd.

Mijn “nederige” voorspelling:

Griffin – Evans : Als Griffin zijn worsteltechniek en conditie kan gebruiken om Evans op de grond te krijgen en te houden, dan heeft hij grote kans om te winnen en kampioen te blijven. Lukt hem dat niet en gaat hij proberen het gevecht staande te voeren, dan denk ik dat Evans de nieuwe kampioen zal worden. Vooralsnog denk ik dat Griffin kampioen blijft.

3 Responses to “UFC92 don’t miss it!”

 1. Dion schreef:

  Great pay-per-view loved most fights…

 2. Rob schreef:

  Ik heb gisterenavond genoten van deze aflevering. Stuk voor stuk waren het fantastische gevechten. Persoonlijk vond ik het jammer om te zien dat Forrest heeft verloren van Evans (lijkt die niet op Cuba “Show Me The Money” Gooding Jr in de film “Jerry Maguire”), maar wat een show!

  De UFC komt trouwens steeds dichterbij, UFC 99 zal in Duitsland afspelen!

  http://www.sherdog.com/news/news/ufc-99-storms-germany-15288

 3. Dion schreef:

  Hé Rob, daar gaan we toch wel naar toe hè…!!!

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *