Reünie Dehnert & Jansen

Onderstaand een oproep van twee oud-collega’s die bezig zijn met het organiseren van een reünie!

 

Hallo beste oud-Deja collega’s,

Omdat het in januari al weer 5 jaar geleden is dat Deja failliet ging hebben wij, Gerda en Klazien, het plan opgevat een grote reünie te organiseren. In eerste instantie was ons gevraagd of wij de mensen wilden helpen die al sinds een paar jaar een reünie organiseren. Omdat deze bijeenkomsten op doordeweekse dagen waren kwamen hier hoofdzakelijk“ouderen. Waar wij inmiddels zelf ook bij horen!!! Ons plan is nu om het wat grootser aan te pakken. Dus als jullie het leuk vinden om nog een keer bij elkaar te komen en te horen hoe het nu met iedereen gaat dan willen wij de organisatie op ons nemen. Daar komt natuurlijk heel wat voor kijken. We hebben dan ook jullie hulp, wat betreft het vinden van adressen van iedereen, heel hard nodig. We hopen op een soort kettingreactie. Zelf zijn we in het bezit van alle namen en adressen van degene die tot het laatste bij Deja gewerkt hebben. Maar we willen ook zoveel mogelijk mensen die al eerder zijn weggegaan of wegens de reorganisatie al eerder waren ontslagen uitnodigen. Het liefst hebben we dan e-mailadressen. Weet je (Mail) adressen geef deze dan z.s.m. aan ons door.
Als er genoeg animo voor is willen we proberen de reünie in maart 2011 te houden op een locatie die voor iedereen goed te bereiken is. We denken dan b.v. aan een locatie vlak bij een rijksweg zoals b.v. van der Valk Ridderkerk.
Willen jullie ons a.u.b. laten weten of jullie het leuk vinden en of jullie nog namen en/of (e-mail) adressen van anderen hebben.
Krijgen we genoeg positieve reacties dan gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag en laten we jullie weten waar en wanneer en wat we denken dat de kosten gaan worden.
Hebben jullie zelf nog ideeën of wil je mee helpen met de organisatie dan horen wij dat graag.

Groetjes van,
Gerda Spierings en Klazien Bastemeijer

E-mail:
ggspierings@planet.nl

klazienk@gmail.com

3 Responses to “Reünie Dehnert & Jansen”

 1. Ruud Blekkingh schreef:

  Hoi daar oud collegea, leuk ben erg benieuwd hoe het met iedereen gaat, ik hoor het wel xx

 2. Denise Hofman schreef:

  Nou, ik was eigenlijk op zoek bij Linkedin naar Ruud, en die zag ik daar niet. Dus ik denk google ff. Dan kom ik dit bericht tegen.
  Is denk al lang geleden, en reunie is er denk al wel geweest.
  Maar was wel een leuk idee geweest.!!

  Groetjes Denise

 3. Ton Wilhelm schreef:

  Heb me voor 2011 wel opgegeven. (jaren 60 filiaal Amsterdam) Nooit meer wat gehoord. Vandaag zocht ik maar eens via Google en blijkt reünie al geweest te zijn. Jammer.

Leave a Reply

Bewijs dat je een mens bent! :-) *